Zaštita privatnosti podataka


Prije registracije, molimo Vas da pročitate ovaj tekst te se upoznate sa podacima i informacijama koje se prikupljaju putem ove stranice te kako se iste koriste. Pristupanjem i korištenjem stranice potvrđujete da ste upoznati sa zaštitom privatnosti te načinima korištenja prikupljenih podataka, da ih razumijete te se s njima slažete.


isabelmaranttenisice.com može revidirati korake zaštite privatnosti bilo kada, ažuriranjem ovog dokumenta. Povremeno posjećujte ovu stranicu da biste pregledali uvjete zaštite privatnosti koji trenutno važe, zato što su oni za Vas obvezujući. Promjene stupaju na snagu danom objavljivanja na ovoj web stranici pod naslovom Zaštita privatnosti.


Kako bi uspješno obradili Vašu narudžbu isabelmaranttenisice.com od vas sakuplja sljedeće informacije - Vaše ime i prezime, adresu, te kontakt podatke u vidu e-mail adrese i broja telefona. Ovisno o odabranom načinu plaćanja mogu varirati i dodatne potrebne informacije. Ukoliko je riječ o plaćanju debitnim ili kreditnim karticama biti će potrebno da unesete podatke sa svoje kartice. Isti se unose kroz posebno zaštićeni bankovni servis kako bi se dodatno osigurala Vaša zaštita. Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, povjerljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj formi upotrebom SSL protokola, kao trenutno najsuvremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantira procesor platnih kartica, Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.


isabelmaranttenisice.com obvezuje se čuvati privatnost svih naših kupaca.


Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su isključivo zaposlenicima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni isabelmaranttenisice.com odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, niti ih prosljeđujemo trećim licima. isabelmaranttenisice.com će podijeliti Vaše osobne podatke isključivo s pružateljima usluga distribucije robe za ispunjavanje narudžbi, isporuku paketa, slanje zemaljske pošte i e-mail pošte.


Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posjetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posjećuju. Navedene podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu, izgled i funkcionalnost naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korištenje, te sigurniju i udobniju kupovinu.


Obavijest o kolačićima


Kako bi ova web stranica radila pravilno te kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice, u svrhu poboljšavanja vašeg iskustva pregledavanja, ova stranica mora na vaše računalo spremiti malenu količinu informacija (Cookies). Preko 90 % svih web stranica koristi ovu praksu no prema regulacijama Europske unije od 25.03.2011. obvezni smo prije spremanja kolačića obavijestiti vas o tome. Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti Vam neće biti dostupne.


Što je kolačić?

Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama.


Kolačići mogu spremati širok pojas informacija uključujući osobne informacije (kao što je Vaše ime ili e-mail adresa). Ipak, ova informacija može biti spremljena jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Ipak, možete promijeniti Vaše postavke internet preglednika da možete sami birati hoćete li zahtjeve za spremanje kolačića odobriti ili odbiti, pobrišete spremljene kolačiće automatski pri zatvaranju internet preglednika i slično.


Kako onemogućiti kolačiće

Isključivanjem kolačića odlučujete da li hoćete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Za informacije o postavkama kolačića, odaberite web-preglednik koji koristite. • Chrome • Firefox • Internet Explorer 9 • Internet Explorer 7 i 8 • Opera (stranica na engleskom jeziku) • Safari (stranica na engleskom) Ako onemogućite kolačiće, nećete moći koristiti neke od funkcionalnosti na web stranicama.


Što su privremeni kolačići?

Privremeni kolačići ili kolačići sesije uklanjaju se s računala po zatvaranju internet preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju privremene podatke, poput stavki u košarici za kupnju.


Što su stalni kolačići?

Stalni ili spremljeni kolačići ostaju na računalu nakon zatvaranja programa internet preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju podatke, kao što su ime za prijavu i lozinka, tako da se ne morate prijavljivati prilikom svakog posjeta određenom mjestu. Stalni kolačići ostat će na računalu danima, mjesecima, čak i godinama.


Što su kolačići od prve strane?

Kolačići od prve strane dolaze s web-mjesta koje gledate, a mogu biti stalni ili privremeni. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pohraniti podatke koje će ponovo koristiti prilikom sljedećeg posjeta tom web-mjestu.


Što su kolačići treće strane?

Kolačići treće strane dolaze s reklama drugih web-mjesta (kao što su skočne ili druge reklame) koje se nalaze na web-mjestu koje gledate. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pratiti korištenje Interneta u marketinške svrhe.


Koristi li isabelmaranttenisice.com kolačiće?

Da, s primarnim ciljem kako bi vam naše web stranice omogućile bolje korisničko iskustvo.