1.Pravila o isporuci


Možemo posaditi na svugdje u svijetu uz besplatnu dostavu, bez poreza i najbrže isporuke. Surađivali smo s najpoznatijim ekspresnim tvrtkama diljem svijeta, poput DHL-a, USPS-a, EMS-a, Aramexa, Fedexa i tako dalje, što donosi toliku pogodnost za naše kupce da dobiju svoje pakete. Obično koristimo najbržu metodu isporuke kako bismo isporučili vaše artikle.


Nakon što postavite svoju narudžbu, primit ćete poruku e-pošte s potvrdom narudžbe, a zatim ćemo vam poslati pošiljku u roku od 12 do 48 sati; Naši proizvodi se isporučuju od ponedjeljka do subote, osim praznika. Većina narudžbi postavljenih radnim danom bit će otpremljena istog dana, a narudžbe vikendice bit će isporučene sljedećeg ponedjeljka. Nakon što pošaljemo Vaše stavke, od vas ćemo dobiti e-poštu koja sadrži broj praćenja i vezu za praćenje u roku od 2 radna dana. Status Vaše parcele možete pratiti putem veze za praćenje u bilo kojem trenutku i saznajte otprilike kada dobijete vašu narudžbu.


Određeno vrijeme isporuke ovisi o odredištu. Općenito, kupci iz Sjeverne Amerike, Zapadne Europe, Oceanije i Azije mogu primiti pakete u roku od 5 dana, a kupci iz drugih udaljenih područja mogu primiti stavke u roku od 5-7 dana.2.Prihvaćanje politikeVaše zadovoljstvo je ono za što težimo. Ponekad se oprema samo ne radi - bez obzira koliko je izvrsna. Iskreno se nadamo da možete pronalaziti svoje najbolje vrijeme. Ako niste potpuno zadovoljni kupnjom, vratite ga u sljedećim procedurama u roku od 30 dana.


Ako ste kupili predmet u trgovini, vratite je u trgovinu. U suprotnom slijedite upute u nastavku.


Naš Odjel za isporuku obično provjerava isporučene artikle pažljivo prije dostave (uključujući njezinu kvalitetu, boju, količinu, veličinu itd.), Ali kada imate kvalitetnih izdanja vaših proizvoda i želite nam ga vratiti, kontaktirajte nas. Oni će vam poslati detaljnu adresu za vraćanje izvornih stavki. Povrat novca vratit ćemo vašem računu čim dobijemo vaše izvorne stavke (stavke trebaju biti vraćene u neiskorištenom stanju i originalnoj ambalaži).


Povrati će se pripisati izvornom obliku plaćanja za kupovnu cijenu. Dopustite da 5 do 10 radnih dana nakon što primimo vaš paket za obradu povrata sredstava i vaš račun. Hvala na razumijevanju.